Bloemwerk

Jobina Creaties

 

Creatief bloemwerk

 

Planten, maar zeker ook bloemen, vertolken hoop en leven. In de nazomer zie je al weer de knoppen ontstaan voor het volgende jaar, dat geeft hoop en vertrouwen op een toekomst.

Bloemen scheppen ook een band tussen mensen, met bloemen brengen geliefden een boodschap over aan elkaar. Bloemen geven ook kleur aan feestelijke of andere bijzondere gebeurtenissen. De kleuren bepalen de stemming en de boodschap.

 

Als meesterbinder in de bloemsierkunst weet ik precies hoe bloemen hun bijdrage kunnen geven in het ondersteunen van de gewenste sfeer en stemming. Dat kan feestelijk zijn of ingetogen, uw wensen staan daarin centraal.

 

In goed overleg bepalen we samen, opdrachtgever en ontwerper/uitvoerder, de grootte, de opmaak, het ontwerp, de kleurenkeuze en de bloem- en andere materiaalkeuze.

 

In de regel koop ik zelf de materialen in, maar mocht u zelf over een bloemrijke tuin beschikken of wilt u de lievelingsbloemen van iemand verwerkt zien in een bepaald bloemwerk, dan kunnen we dit bespreken en regelen.

 

Uit de vele maatwerk bloemstukken, die ik kan verzorgen op bestelling, geef ik hierbij enige voorbeelden:

 

Rouwarrangementen

Bruidswerk

Tafelschikkingen

Bloemwerk ter decoratie van uw feest of evenement

Abonnementen bijvoorbeeld weekelijks verse bloemen voor op uw kantoor of u geeft iemand een bloemen abonnement cadeau.